Friday, May 26, 2023

Verkeer naar webpagina’s gemaakt om deel te nemen in monetarisatie regelingen rijden is een steeds toenemende trend in online fraude ontwikkeling. Mixidj.Delta-Search.com is een van de meest actuele voorbeelden (Mixi Dj Search). Het is een webpagina die sterk lijkt op Google zoeken om gebruikers te verleiden te denken dat ze zijn aangekomen op de juiste plaats. Niettemin, het is niet een goede. Als u de bovenstaande pagina vaak en spontaan bezoekt, moet u goed nadenken en proberen te onthouden wat u onlangs hebt gedownload. Het kan een browserextensie zijn geweest die u werd aangeboden als een nuttig hulpmiddel. Zodra u er echter een hebt geïnstalleerd, zal uw surfervaring op het web veranderen. De standaard home URL van uw browser zal regelmatig worden gewijzigd in een URL die u niet hebt ingesteld.
Bovendien, op zoek naar dingen met legitieme motoren zal niet langer hetzelfde, zoals het klikken op zoekresultaten zal u koppelen aan Mixidj.Delta-Search.com in plaats van de juiste sites. Een uitweg is om te doen een systeemscan voor problematische browser helper-objecten, adware en trojans, zoals dit de meest typische oorzaken van wangedrag zijn. Daarom hebben we deze handleiding gemaakt om dit probleem zelf op te lossen.

Verwijder de Ninjaa.info malware en alle geassocieerde hijackers.

Ninjaa.info en een hele reeks andere verbonden domeinen lijken deel uit te maken van een lopende malware operatie. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van webpagina’s waar gebruikers naartoe worden geleid terwijl ze bekende zoekmachines gebruiken. Een virus op de geïnfecteerde computer vervangt links op de SERP’s (search engine results pages) door URL’s die niets te maken hebben met de echte zoekopdracht. Gegeven advertenties op de pagina, lijkt het grote aantal bezoeken aan Ninjaa.info verzameld op zo’n slechte manier omgezet te worden in inkomsten. Mensen worden aangemoedigd om op de andere 40 links van de website te klikken, wat resulteert in een potentieel lucratieve springplank voor de implementatie van een PPC-strategie. Het is van vitaal belang om te onthouden dat het onwaarschijnlijk is dat dit virus na verloop van tijd vanzelf zal verdwijnen. Daarom is het aan de gebruiker om in te breken in de situatie en een paar precieze stappen te nemen om de infectie te behandelen. Het is geen probleem met de zoekmachine; het is een probleem met een specifieke computer die geïnfecteerd is met een trojan of rootkit. De volledige lijst van gelijkaardige webpagina’s met hetzelfde kwaadaardige patroon kan hier worden bekeken.

Nieuws