Friday, May 26, 2023

Is het echt belangrijk om een antivirus programma op uw computer te hebben? Ja, het beveiligingsprobleem is extreem moeilijk geworden om aan te pakken vanwege het enorme aanbod van programma’s die uw PC in gevaar kunnen brengen zonder uw toestemming of persoonlijk bewustzijn. Windows Safety Checkpoint is een goed voorbeeld van namaak software. De schade die door deze app wordt veroorzaakt, is gekoppeld aan de prestaties en de goede werking van de machine. Deze bedrieger schakelt normaliter echte antivirus software uit en vervangt het met geweld door zijn filters en scanners. Wat volgt is je ergste nachtmerrie. Deze nep beveiligingstool zal doen alsof het verschillende risico’s identificeert, u waarschuwt over dreigende systeemcrashes, en een stortvloed aan alarmen, waarschuwingen en popup meldingen genereert om u bang te maken voor het kopen van de betaalde versie.
Bovendien moet u zich ervan bewust dat het verwijderen van dergelijke spyware is vrij moeilijk te wijten aan het ontbreken van een uninstall optie en het programma afwezigheid van het Configuratiescherm. Een ander probleem is dat de werking van de geïnfecteerde computer kan worden belemmerd als gevolg van de ontwikkeling van nep-registervermeldingen en interferentie met Windows start. Zelfs de Task Manager kan ontoegankelijk zijn. Daarom is de enige optie het vinden van een geschikte oplossing voor het probleem. Het enige wat u nooit moet doen is de volledige editie van deze nep-antivirus aanschaffen. Het zal gewoon resulteren in een verspilling van geld. Dus, waarom heb je dit nodig? Wees op uw hoede voor dergelijke software en verwijder het zo snel mogelijk.

SuperAV rogue verwijdering – SuperAV verwijdering gids

Super AV is opgenomen in onze lijst van kwaadaardige anti-spyware apps. Hoewel de naam de indruk kan wekken dat dit een normaal antivirus programma is, is het dat verre van. Nee, het is iets dat aan de buitenkant goedaardig lijkt te zijn, maar van binnen heel gevaarlijk is. Om een computer te infiltreren, maakt Super AV voornamelijk gebruik van drive-by downloads. In lekentaal betekent dit dat het zeer moeilijk te detecteren is als het eenmaal binnen is. Er is slechts één klik op een advertentie of een andere koppeling nodig terwijl u online bent om deze malware in uw systeem te laten infiltreren. Daarna zal de malware zich actief bemoeien met uw computergebruik, door nepscanners te presenteren zoals degene die u hieronder ziet, evenals een heleboel pop-ups die u op verschillende manieren waarschuwen. Het hoofddoel van Super AV op dit punt is u ervan te overtuigen dat uw computer in gevaar is. Het beweert dat je wormen hebt (zoals Worm.Reclog.A), trojaanse paarden (zoals TrojanDownloader.Phexsol.B, Trojan.Hooblong.A), backdoors (Backdoor. Sajdela, Backdoor.Bigdipper.AB), exploits, en andere badware monsters. Onder alle opties en knoppen op de UI van dit hulpprogramma, is er één prominente knop met het label ‘Register,’ waarvan hackers willen dat klanten erop drukken. Ze dringen er bij u op aan een gelicentieerd exemplaar van Super AV te kopen om af te rekenen met alle schijnbaar gevonden infecties. Zelfs als u de registratiekosten betaalt, zal het geen nut hebben voor u of uw computer. Het zal alleen resulteren in de schijnbare verwijdering van bedreigingen die er nooit in uw systeem in de eerste plaats waren. Als gevolg hiervan is het verwijderen van Super AV uit den boze omdat het een virus is dat uw computer kan vernietigen.

Nieuws