Friday, May 26, 2023

Fake Security Programs

SurfControl Verwijdergids | Hoe SurfControl Verwijderen

Het filteren van websites, het voorkomen van illegaal e-mailgebruik en andere nuttige functies om potentieel gevaarlijke sites en digitale parasieten weg te houden van uw computer zijn allemaal opgenomen in SurfControl (AKA Surf Control). SurfControl kan echter een lastige toepassing worden in termen van gratis gebruik van webdiensten die veilig en vereist zijn voor uw plezier of bedrijf, ondanks de werkelijk nuttige functies. SurfControl kan bijvoorbeeld de toegang blokkeren tot bepaalde volledig veilige websites, online-only PC game applicaties, en e-mail diensten. SurfControl staat erom bekend dat het moeilijk te omzeilen is, omdat het wordt aangestuurd door een externe server die de internet “optimalisatie” opties van de doel-pc’s beheert. Er zijn een paar manieren om SurfControl te omzeilen, zoals het vervangen van hostnamen door IP-adressen bij het bezoeken van verboden websites of het aanschaffen van een applicatie die ontworpen is om SurfControl te omzeilen. De laatste methode is het handigst en vereist geen grote computervaardigheden. Als u zich heeft geërgerd aan de buitensporige beperkingen van SurfControl, kunt u proberen een programma te installeren waarmee u deze beperkingen kunt omzeilen. Zie de onderstaande tekst voor meer informatie.

PC SpeedScan Pro verwijderingshulpprogramma | Hoe PC SpeedScan Pro te verwijderen

Ascentive software’s PC SpeedScan Pro wordt geadverteerd als een computer optimalisatie tool. Het kan echter schadelijk zijn voor de prestaties van uw computer. PC SpeedScan Pro is in staat tot vele activiteiten, inclusief het corrigeren van de volgorde van de entiteiten van uw systeem, het detecteren van ontbrekende bestanden, en het identificeren van foutieve bestandsextensies. Helaas kan het installeren van PC SpeedScan Pro het tegenovergestelde effect hebben, namelijk het aantasten van systeembestanden en registergegevens, waardoor uw machine onstabiel wordt. De minst ongunstige indruk die u kunt krijgen van Ascentive PC SpeedScan Pro is dat het nutteloos is, wat impliceert dat u $30 betaalde voor iets dat zelden gebruikt zou worden.
Samenvattend, er zijn gevallen geweest waar de PC SpeedScan Pro software een nadelige invloed heeft gehad op de PCs waar het op was geplaatst, wat betekent dat het systeem trager kan worden en kwetsbaarder voor parasieten. Als u ongunstige gevolgen voor het systeem als gevolg van de installatie van PC SpeedScan Pro hebt gehad, moet u het verwijderen met een betrouwbare automatische verwijdering oplossing. Bovendien, handmatig verwijderen Ascentive PC SpeedScan Pro via de Windows “Add/Remove Programs” optie.